Filosofie

 

De filosofie en het concept van de Paul Vincent Hockey Academy omvat een unieke benadering van powerskating en het ontwikkelen van ijshockey vaardigheden.
We werken hierbij aan het maximaal benutten van kracht en aan de vaardigheden in het algemeen. Maximale inzet, veel oefenen en een juiste trainingsmethode is wat je nodig hebt om een goede ijshockeyer te worden.

Er is aandacht voor balans, behendigheid en snelheid maar ook voor schieten, stickhandeling, passing en spelinzicht. Dit alles zowel met- als zonder puck.

Het kamp begint bij de basis van het aanleren van de juiste techiek en stijl. Het uitvoeren van oefeningen zonder de juiste techniek of stijl zal je als ijshockeyer eerder slechter dan beter maken.  Het goed beheersen van deze twee elementen zal het handelen op hoge snelheid aanzienlijk eenvoudiger maken.

Zowel ikzelf als mijn coaches zijn toegewijd en opgeleid om uw kind op het maximum van zijn kunnen te laten presteren. Met een verhouding van 1 coach op 5 spelers krijgt uw kind ruime aandacht tijdens het leren en uitvoeren van de oefeningen en vaardigheden.
Het Paul Vincent Summer Camp is speciaal bedoeld voor zeer gemotiveerde spelers die zich volledig in willen zetten om maximaal te presteren. Paul Vincent Hockey School zal tijdens dit Kamp de kennis en vaardigheden van elke speler uitbreiden, corrigeren en verhogen.

De elementen om echt beter te worden zijn, hard werken, hoge motivatie en veel oefenen. Wij vragen dit van al onze deelnemers zodat ze ten volle kunnen profiteren van de trainingen aan de  Paul Vincent Hockey Academy.

Dank voor uw aandacht en ik kijk er naar uit om u deze zomer te mogen begroeten op een van onze trainings lokaties.